Başak'ın``KOBAN`` açıklamaları Gündem oluşturdu

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı ve 23.dönem Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak dün gece CNN Türk ekranlarında canlı olarak yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu ‘'TARAFSIZ BÖLGE'' Programında önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem 2.10.2014 12:17:54 0
Başak

Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı ve 23.dönem Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak dün gece  CNN Türk ekranlarında canlı olarak yayınlanan ve Ahmet Hakan’ın sunduğu  ‘’TARAFSIZ BÖLGE’’ Programında önemli açıklamalarda bulundu. Programın konuğu olarak  Canlı yayında açıklamalarda bulunan Ramazan Başak, CHP Milletvekili Mahmet Tanal’ın Kobane’ye gıda yardımı ambargosu uygulandığına ilişkin açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı

 CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın iddialarının gerçeği yansıtmadığını  belirten, Ramazan Başak, CHP Heyetinin Suruç’a yapmış olduğu ziyarete ilişkin düzenlediği Sınır Raporunun gerçekleri yansıtmadığını ve ‘’İstanbul’da yaşayıp, Bir gün gezip rapor yazıyorlar, hazırlanan O raporlar da gerçekçi olmuyor’’ dedi.

 Ramazan Başak Gıda ambargosu iddiasının gerçekleri yansıtmadığını belirterek,belli bir düzen içerisinde gıdaların ulaştırıldığını belirten Başak,’’Ambargo’’kelime anlamını  sayın Tanal bilmiyor sanırım. Dedi. Programın Moderatörü Ahmet Hakan da tartışmaya katılarak, Gıda Ambargosu sözü amacını aşan bir söz diyerek düzeltmeye gitti.

 Inırda bir insanlık dramının yaşandığını belirten Başak,’’Irkçılık yaparak,insanlık dramı perdeleniyor.İnsanları Kürtçü,Türkçü diyerek bu ülkede acı çektirenler,şimdi Orada yardım bekleyen insanlara Kürtçü,Türkçü diyerek acı çektiriyorlar. Dedi.

Çatışmaları ırk bazında ele alırsak, insanlara yardım edemeyiz diyen Başak’ ’Tampon Bölge, oradaki insanların ölümlerin engelleyecek se Tampon Bölgeyi oluşturalım Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78